mr. A. Abdulrahman Abdalla

Abdulla5

Junior Jurist

E-mail: aaabdalla@catchlegal.nl 

Over Abdulla

Abdulla is in augustus 2022 begonnen als jurist bij ons kantoor. Hij werd via LinkedIn aangetrokken door onze afdeling werving en selectie. Het kantoor van Catch was meteen een match voor de beheerste jurist uit Den Haag. Abdulla neemt een flinke dosis ervaring mee uit het onderwijs. En dat zie je terug in de manier waarop hij zijn werk aanvliegt. In ons werkveld, waar we veel te maken hebben met jargon, is Abdulla juist goed in een vertaalslag maken, zowel voor zijn collega’s als voor onze cliënten. Zaken goed proberen te begrijpen is voor hem net zo belangrijk als zaken in zijn eigen woorden uit kunnen leggen.

Transparantie en toegankelijkheid zijn waarden die hoog in het vaandel staan bij Abdulla. Als voormalig docent aan de Universiteit Utrecht is hij uitstekend in staat om moeilijke zaken makkelijk te maken en daarbij helder en rustig te blijven communiceren.

Als jurist bij Catch Legal krijgt Abdulla te maken met meerdere belangen; de relatie tussen het publieke en het individuele belang. Abdulla is sterk met het vormgeven van bestemmingsplannen, waar de wensen van de bewoners, de ontwikkelaars en de visie van de gemeente gewogen moeten worden.