mr. A.M.J. (Annick) van der Harten

CatchLegal-1300

Jurist

E-mail: avanderharten@catchlegal.nl

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Annick en sinds mei 2020 werk ik als jurist bij Catch Legal, nadat ik in februari 2020 mijn master aan de Universiteit Leiden heb afgerond. Ik werk hard zodat ik tussen de bedrijven door lange reizen kan maken naar tropische oorden. Sportief ben ik ook, in 2019 heb ik een marathon gelopen en afgelopen maart heb ik de opleiding gevolgd tot yogadocent in India.

Wat maakt jou een echte ‘Catcher’?

Ik ben creatief en loyaal. Mijn team gaat boven alles. Ik verzin graag elke week wel weer een activiteit of iets geks of spontaans om het team, zeker in deze tijd, vrolijk te houden. Een thema borrel, een ludieke prijs-winactie? We doen het gewoon! Gelukkig kan dat volgens mij goed gewaardeerd worden.

Wat is je favoriete plek om te ontspannen?

Tropische oorden waar veel is te doen in hele warme temperaturen. Als ik dan voor een plek in Nederland moet kiezen dan is het wel op de boten van onze familie in Giethoorn. Of op mijn yogamat.

Wat maakt jou het meest gelukkig op dit moment?

Mijn toegewijde collega’s en onze gedeelde lust voor GinTonics.