mr. A.M.J. (Annick) van der Harten

CatchLegal-1300

Jurist

E-mail: avanderharten@catchlegal.nl

Wie ben je en wat doe je? 

Sinds mei 2020 werk ik als bestuurs- en omgevingsrecht jurist bij Catch Legal, nadat ik in februari 2020 mijn master aan de Universiteit Leiden heb afgerond. In mijn rol als jurist en adviseur doe ik van alles: adviseren over duurzame gebiedsontwikkeling, opstellen bestemmingsplannen (straks omgevingsplan), procederen in omgevingsrechtelijke (handhavings-) procedures en schrijven over onderwerpen die mij bezighouden zoals duurzaamheid, klimaatbestendig ontwikkelen en de energietransitie. Tussen de bedrijven door ga ik graag op reis en sport ik veel net als andere collega’s. Dit jaar nog liep ik mijn tweede marathon en bij het jaarlijkse MudMasters teamuitje zul je mij zeker rollend door de modder zien gaan!

Wat maakt jou een echte ‘Catcher’? 

Ons team heeft vier kernwaarden, die zijn allemaal belangrijk om te bezitten. In mezelf zie ik van die vier waarden het sterkst creativiteit en loyaliteit terugkomen. Mijn team gaat boven alles, en bij elke uitdaging denk ik graag mee aan creatieve oplossingen. Die creativiteit strekt zich ook verder dan ons inhoudelijk werk: Een thema borrel, een team-spel, een speech in dichtvorm? Niets is mij te gek. Gelukkig kan dat volgens mij goed gewaardeerd worden. 

Wat is je favoriete plek om te ontspannen? 

Top drie:

Tropische oorden waar veel is te doen in hele warme temperaturen.

Als ik dan voor een plek in Nederland moet kiezen dan is het wel op de boten van onze familie in Giethoorn.

Of op de bank aan onze lunchtafel op kantoor, waar we op vrijdagmiddag altijd weer onze leuke, grappige, (en soms bloopers) van de week met elkaar bespreken onder het genot van een borrel.

Wat maakt jou het meest gelukkig op dit moment? 

Mijn toegewijde collega’s en onze gedeelde lust voor het omgevingsrecht én GinTonics.