mr. J. (Jet) de Graaf

CatchLegal-1554

Senior jurist en directeur

E-mail: jdegraaf@catchlegal.nl

Wie ben je en wat doe je? 
Ik ben Jet, de directeur van Catch Legal, ondernemer sinds 2007 en sinds 2011 ondernemer en directeur bij Catch Legal. Daarnaast ben ik jurist. Ik woon in Haarlem met mijn verloofde en onze vier kinderen. We wonen vlak bij het strand van Bloemendaal, daar kom ik graag. Om lichaam en geest gezond te houden probeer ik zoveel mogelijk te sporten. Het kan dus zo zijn dat je me om 7 uur in de ochtend een rondje ziet rennen. Ik kan ook genieten van lekker eten (bij voorkeur gekookt door iemand anders) of een glühwein met vrienden op zondagmiddag. In deze tijd hou ik het op zondag bij een goed boek bij de openhaard. 
 
Wat maakt jou een echte ‘Catcher’? 
Vanmorgen had ik een gesprek met onze werkstudent. We waren het met elkaar eens dat het omgevingsrecht massaal onzichtbaar invloed heeft op de samenleving. Het raakt alle Nederlanders, zonder dat die Nederlander zich daar altijd bewust van is. Een Catcher voelt die invloed en wil zelf invloed uitoefenen. 
 
Wat is je favoriete plek om te ontspannen? 
Callantsoog waar ik ook geboren ben, het strand zit dus in mijn bloed. Tegenwoordig kan ik erg genieten van het bos en dan het liefst een wandeling met de kindjes. 
 
Wat maakt jou het meest gelukkig op dit moment? 
Op vrijdagavond de eettafel vol met mijn gezin en het liefst ook mijn naaste familie erbij, lekker eten op tafel en afsluiten een goed potje rummikub.