J. (Josien) Zeilstra

Office manager

E-mail: jzeilstra@catchlegal.nl

Josien is in mei 2020 bij ons gestart als office manager. Deze functie is haar op het lijf geschreven. De verantwoordelijkheid dragen voor alle secretariële en organisatorische zaken binnen Catch Legal ziet zij als een uitdaging in en wordt zij blij van. Ze werkt hard en nauwkeurig om alles op rolletjes te laten lopen binnen de organisatie. Josien is met recht een echte duizendpoot te noemen.

Josien heeft de HBO opleiding Office Management gevolgd aan de Hogeschool Schoevers in Amsterdam. Na haar studie rolde zij al snel de juridische branche in en daar is zij nooit meer uitgegaan. Om niet alleen van het office management uitstekend op de hoogte te zijn, heeft zij na haar studie ook verschillende juridisch administratieve cursussen gevolgd.

Plezier haalt Josien uit het helpen van collega’s door zoveel mogelijk werk uit hun handen te nemen en het team te ondersteunen waar mogelijk. Ze werkt snel, accuraat en zorgvuldig. Het team weet exact waarvoor zij bij Josien terecht kunnen. Dat wordt erg gewaardeerd. Uiteraard weten onze cliënten haar ook goed te vinden en staat ze voor hen klaar, net als voor haar collega’s.

Vandaag de dag heeft Josien ruim 16 jaar ervaring als office manager en beoefent ze deze functie elke dag nog steeds met veel enthousiasme en plezier bij Catch Legal.

Opleiding
HBO Office Management, Hogeschool Schoevers Amsterdam