M. (Marit) van den Wittenboer

Portretten-CL2021-6

Werkstudent 

E-mail: mvandenwittenboer@catchlegal.nl 

Wie ben je en wat doe je? 
Ik ben Marit van den Wittenboer, ik ben momenteel werkstudent bij Catch Legal.  
 
Wat maakt jou een echte ‘Catcher’? 
Ik heb het enorm naar mijn zin bij Catch Legal, voornamelijk omdat iedereen op het kantoor gemotiveerd is en de tijd wilt nemen om je te helpen en dingen uit te leggen. Hierdoor wordt elke dag een leuke uitdaging met heel veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Het is een gezellig team, waarbij de nodige inspanningen worden gepleegd de gestelde doelen als een team te bereiken.  
Naast werken ben ik momenteel nog student aan de Universiteit Leiden 
 
Wat is je favoriete plek om te ontspannen? 
Buiten het werken en leren om ben ik altijd een actieve zwemster geweest. Na een drukke dag vind ik het dan ook heerlijk om alle inspanningen van me af te zwemmen en me even volledig te storten op mijn sport. 

Wat maakt jou het meest gelukkig op dit moment? 
Naast het zwemmen kom ik ook volledig tot rust als ik tijd spendeer met vrienden, of gezellig bij mijn familie ben. Dat zijn de momenten waar ik momenteel het meest van geniet, samen komen met mensen uit mijn directe omgeving en weer ‘gewoon’ genieten van een terrasje of een biosje! Daarnaast kom ik erg tot rust in de keuken. Lekker zelf lekkernijen maken, of het dan gaat om een heerlijke zoete lekkernij die Robèrt zou kunnen beoordelen, of een uitgebreid 3-gangen diner. Het komt allemaal samen als ik van deze lekkernijen kan genieten met vrienden en familie natuurlijk!