mr. N. (Nina) Schippers

CatchLegal-1824

Manager bedrijfsvoering

E-mail: nschippers@catchlegal.nl

Wie ben je en wat doe je? 
Ik ben Nina en werk als manager bedrijfsvoering bij Catch Legal. Alle zaken die achter de schermen moeten worden geregeld om een bedrijf draaiende te laten houden, liggen bij mij. Gelukkig heb ik daar wel een goed (en gezellig) team bedrijfsvoering voor. Een voorbeeld van een onderdeel dat bij mij ligt, is de werving & selectie van nieuwe Catchers. Ik haal ontzettend veel plezier uit het leggen van nieuwe contacten, te bekijken welke potenties iemand bezit en of iemand als persoon bij Catch Legal past. Het kan dus ook heel goed zijn dat je mij wel eens op LinkedIn bent tegengekomen! 
 
Wat maakt jou een echte ‘Catcher’? 
Sinds 2014 werk ik bij Catch Legal en heb ik de mooie groei en positionering van het kantoor sindsdien mogen meemaken. Ik heb daar mijn eigen bijdrage aan mogen leveren, mijn hart en ziel om precies te zijn. 😉 De wens om mijlpalen en successen te willen behalen voor, bij én namens Catch Legal en daar met oprecht enthousiasme en plezier samen naartoe te werken. Dat maakt mij een Catcher. Ook ben ik niet snel uit het veld te slaan. Doorzettingsvermogen en ambitie hebben wij allemaal stuk voor stuk. Je zal een Catcher daar direct aan herkennen. Je herkent het in de loyaliteit aan onze cliënten en opdrachtgevers, maar ook in de wil om dé omgevingsrecht specialist van Nederland te willen zijn. En onze weg daarnaartoe is met trots ingezet! Met dank aan alle Catchers, die van het huidige team maar ook die eerder bij ons hebben gewerkt. Allemaal hebben zij hun eigen steentje bijgedragen en dat waarderen we iedere keer weer. 
 
Wat is je favoriete plek om te ontspannen? 
Mijn nieuwe woning is mijn favoriete plek. Begin 2023 ben ik na een korte tussenstop in Weesp, verhuisd naar Baarn. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam dus de verhuizing(en) ging gepaard met een klein traantje, maar wát een fijne plek is ons nieuwe huis in Baarn! Ik kom hier samen met mijn vriend en kinderen (Benjamin en Eden) zeker toe aan relaxen en ontspanning. 
 
Wat maakt jou het meest gelukkig op dit moment? 
De zomer. Ik ben dol op mooi weer. Misschien is dat dan toch mijn Indische roots die spreekt. 😉 Weer lekker buiten leuke dingen kunnen ondernemen, elk jaar kijk er erg naar uit!