Solliciteren

Jouw avontuur begint hier

Solliciteer direct

Upload hier je CV:
Upload hier je motivatiebrief:

We streven ernaar binnen twee weken te reageren op je sollicitatie. Als we denken dat jij een potentiële Catcher bent, nodigen we je uit voor een eerste kennismaking op ons kantoor.

Hoe het vervolg van de sollicitatieprocedure eruitziet, is afhankelijk van de functie waarop je solliciteert. Vragen over de sollicitatieprocedure? Je kan ze altijd stellen via telefoon, e-mail of het contactformulier.

  • Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:30

Onze contactgegevens

Bel ons

020 - 30 17 180

Ons adres

Postjesweg 342
1061 AX Amsterdam

E-mailadres

secretariaat@catchlegal.nl

Veelgestelde vragen over solliciteren

Binnen twee werkdagen ontvang je een bevestiging van ons dat we jouw sollicitatie goed hebben ontvangen. Vervolgens streven we ernaar om binnen twee weken een reactie te geven op je sollicitatie.

Het aangegeven uren per week in de vacature is onze wens voor de functie, maar we zijn altijd bereid om met je mee te denken als jij denkt de functie uitstekend te kunnen uitvoeren in minder uren per week.

Alle sollicitatieprocedures beginnen met een check van je CV en motivatiebrief. Als jouw kennis, ervaring en motivatie in het functieprofiel van de vacature past en we in jou potentie zien, dan wordt je uitgenodigd voor een eerste kennismaking bij ons op kantoor. Hoe het vervolg van de sollicitatieprocedure eruit ziet, is afhankelijk van de functie waarop je solliciteert. Tijdens de eerste kennismaking vertellen we je daar uiteraard meer over.

Tijdens de eerste kennismaking horen we graag van je welke kennis en ervaring jij in huis hebt. Als je op een jurist-functie solliciteert, zal je tijdens een tweede gesprek ook een juridische casus behandelen. 

Zeker! Onze deur staat altijd open, voor iedereen. Wel is het handig om voor de zekerheid even te bellen of de collega aanwezig is die je zou willen spreken.

Oeps, sorry! We proberen altijd binnen twee weken te reageren. Kun je niet wachten of zijn we te laat? Bel ons!

Nee, in principe niet. Mocht de nood zo hoog zijn dat we hier een uitzondering voor maken, dan gaan wij meestal een samenwerking aan met een bekende uit onze eigen flexibele schil.

Altijd! Hebben we op dit moment geen vacature open staan die bij jouw ervaring past, maar zou je toch graag bij ons solliciteren, stuur dan vooral een open sollicitatie. Schrijf een motivatiebrief waaruit blijkt in welke functie(s) je geïnteresseerd bent, waar je werkervaring uit bestaat en waarom jij een aanwinst voor ons kantoor bent. Samen met je CV ontvangen we jouw brief graag. Wie weet zijn we toch naar jou op zoek!