mr. T. (Tanne) van Wissen

CatchLegal-1895

Senior jurist

E-mail: tvanwissen@catchlegal.nl

 

Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Tanne en werk al 12 jaar met heel veel plezier als jurist bij Catch Legal.

Wat maakt jou een echte ‘Catcher’?
Loyaliteit! Ik ben loyaal aan mijn cliënten, mijn opdrachtgevers en uiteraard aan het team van Catch Legal. Ik vind het belangrijk dat mensen op mij kunnen bouwen. Samen krijgen we de klus voor elkaar.

Wat is je favoriete plek om te ontspannen?
Ik woon aan een park en in de buurt van de Sloterplas en ga voor de ontspanning lekker veel naar buiten. Vooral de Sloterplas blijft mij verbazen. Ik zie elke keer wat nieuws en de combinatie van park, water en bebouwing maakt dat je er echt even uit bent. Podcast op of met een vriend of vriendin lekker wandelen.

Wat maakt jou het meest gelukkig op dit moment?
Doordat de horeca nu gesloten is en de avondklok geldt heb je in de avond en in de weekenden wel wat tijd over. Door het thuiswerken heb ik het gevoel al veel achter een scherm te zitten, waardoor ik niet altijd evenveel zin heb om de TV nog aan te zetten. Maar daardoor heb ik dus het lezen weer helemaal ontdekt! Ik las vroeger alles wat los en vast zat, maar dat was een beetje weggezakt. Nu pak ik weer lekker snel de krant, een tijdschrift of een (spannend) boek! Heerlijk!