mr. T. (Tanne) van Wissen

CatchLegal-1895

Senior jurist

E-mail: tvanwissen@catchlegal.nl

Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Tanne en werk al bijna 15 jaar met heel veel plezier als jurist bij Catch Legal.

Wat maakt jou een echte ‘Catcher’?
Loyaliteit! Ik ben loyaal aan mijn cliënten, mijn opdrachtgevers en uiteraard aan het team van Catch Legal. Ik vind het belangrijk dat mensen op mij kunnen bouwen. Samen krijgen we de klus voor elkaar.

Wat is je favoriete plek om te ontspannen?
Ik woon aan een park en in de buurt van de Sloterplas en ga voor de ontspanning lekker veel naar buiten. Vooral de Sloterplas blijft mij verbazen. Ik zie elke keer wat nieuws en de combinatie van park, water en bebouwing maakt dat je er echt even uit bent. Podcast op of met een vriend of vriendin lekker wandelen.

Wat maakt jou het meest gelukkig op dit moment?
Het team van Catch blijft groeien met leuke, nieuwe collega’s. Samen bouwen we aan een bedrijf waar hoogwaardig juridisch advies wordt gegeven. Overheden, particulieren en bedrijven weten ons goed te vinden. En dat is tof! Loyale klanten en nieuwe cliënten maken mij vrolijk. Helemaal als ik zie dat al mijn collega’s zin hebben om die klussen op te pakken, klanten met tomeloze inzet proberen te helpen met eerlijk en pragmatisch juridisch advies en we samen, ook met de geweldige collega’s van bedrijfsvoering, een goed lopend juristenkantoor zijn!