Werken bij

Elke dag is anders

Geen dag is hetzelfde bij ons op kantoor. En dat betekent: snel schakelen. Als jurist is het mogelijk dat je een aantal uur per week bij de opdrachtgever zit. Op andere dagen breng je een bezoek aan een cliënt, werk je aan een presentatie voor je collega's of zet je je in voor een project met één van onze samenwerkingspartners. Wat ons betreft vormt die afwisseling de gouden combinatie voor een optimale juridisch-inhoudelijke ontwikkeling. Op die manier haal jij zo veel mogelijk energie uit je werk én staan we elke dag met veel energie klaar voor onze cliënten, opdrachtgevers en collega's.

Overheid én bedrijven

Bij Catch Legal hebben we een gevarieerde cliëntenportefeuille. Je adviseert aan particulieren, bedrijven én overheidsorganisaties. Zo treed je de ene keer op als gemachtigde van eiser, en de andere keer namens verweerder. Als ervaren jurist is het mogelijk om een deel van de week voor een opdrachtgever te werken. Dit is altijd parttime en vaak bij een gemeente. Op opdracht vervul je een bepaalde functie of werk je mee aan een project, bijvoorbeeld als bestemmingsplanjurist. Op de Catch-dagen sta je onze eigen cliënten bij. Namens particulieren of ondernemers dien je zienswijzen in tegen een ontwerpbestemmingsplan, maak je bezwaar tegen een last onder dwangsom of adviseer je bij vergunningenprocedures. Zowel op opdracht als aan je Catch-dossiers werk je in principe zelfstandig, maar het team staat altijd achter je.

Informele werksfeer

Om teamwork te kunnen leveren, heb je fijne collega's nodig die elkaar stimuleren. Wij vinden het belangrijk dat iedereen even hard werkt en altijd bij elkaar terecht kan voor hulp, vragen én gezelligheid. Op kantoor staan onze deuren open, maar ook via telefoon en digitale media staan we voor elkaar klaar - of het nou gaat om een inhoudelijke vraag of om het delen van grappen of persoonlijke nieuwtjes. Ook buiten werktijd houden we de sfeer erin, op de vrijdagmiddagborrels, het jaarlijkse teamweekend en andere activiteiten. Dit alles doen we in representatieve maar informele outfits. Geen driedelig kostuum of mantelpak voor ons, maar dat waar jij je fijn bij voelt.

Persoonlijke ontwikkeling

De cliënt is koning(in), maar bij Catch Legal werk je ook voor jezelf. Terwijl jij je met hart en ziel inzet om cliënten zo goed mogelijk bij te staan, wil je het beste uit jezelf halen - op allerlei manieren. Naast je inhoudelijke werkzaamheden, word je bij ons gestimuleerd om uiteenlopende persoonlijke kwaliteiten en talenten te ontwikkelen en op de juiste manier in te zetten. Zo ontwikkel je je vaardigheden als schrijver, spreker, specialist, teamspeler en (op)leider. De veelzijdigheid van je werk vereist de nodig finesses. Natuurlijk ligt de nadruk op dat waar jij het beste in wil worden.

Inhoudelijke ontwikkeling

Goed adviseren en procederen is waar je hart sneller van gaat kloppen. En natuurlijk wil je daar nóg beter in worden. Oefening baart kunst, maar wij geven we je dat extra duwtje in de rug. Iedereen die bij ons start, heeft de eerste maanden een inwerkbuddy. De dossierhouders zullen je op dossierniveau inhoudelijk begeleiden, uitdagen en met je meedenken. Begin je het onder de knie te krijgen? Dan krijg je bij ons snel veel verantwoordelijkheid. Ook vinden wij het belangrijk dat je je kan verdiepen in de onderwerpen die jou het meest interesseren. Daarom word jij onze specialist in een thema van jouw keuze. In het kader van dit thema lees jij de laatste rechtspraak en actualiteiten, organiseer je originele bijeenkomsten en schrijf je blogs voor onze database.

Doorgroei-mogelijkheden

Als je bij ons komt werken, dan deel je de visie van ons team en de organisatie. Je sluit je 100% aan bij onze kernwaarden: vakkundigheid, loyaliteit, toegankelijkheid en creativiteit. Het enige wat je dan nog te doen staat, is doorgroeien op je eigen ontwikkelingsladder. Wij streven ernaar om een ieder volop de ruimte te geven om te zijn wie je wil zijn en te doen wat je wil doen. Wij hebben geen hiërarchische werkomgeving. Iedereen vervult een belangrijke plek binnen ons team en bepaalt zijn eigen ontwikkeltraject. Jaarlijks stel je doelen voor jezelf op in je persoonlijk loopbaanplan, die je behaalt onder begeleiding van je leidinggevende en coach. Zo is het mogelijk dat je doorgroeit van student-stagiair tot leidinggevend senior jurist.