Contact

Stel je vraag aan ons

Contactformulier

De zoektocht naar een nieuwe baan, of misschien wel je eerste baan, blijft altijd spannend. Het liefst zou je willen dat de sollicitatieprocedure zo snel mogelijk voorbij is. Maar wees gerust, bij ons geen stropdassen achter een tafel die je de ene moeilijke vraag na de andere gaan stellen. Sollicitatiegesprekken zijn in onze ogen een verkenning: Wij kijken of jij bij ons past en jij kijkt of wij bij jou passen.

Niets meer, niets minder.

Twijfel je nog, of wil je alvast meer weten over werken bij Catch Legal? Je mag ons altijd bellen. Of stel je vraag via het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  • Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:30

Onze contactgegevens

Bel ons

020 - 30 17 180

Ons adres

Postjesweg 342
1061 AX Amsterdam

E-mailadres

secretariaat@catchlegal.nl

Veelgestelde vragen

Nada, noppes, niets. De werkzaamheden op ons kantoor zijn exact gelijk aan die op een advocatenkantoor. Wij hebben alleen geen advocaten in dienst, wij zijn een team van juristen. Voor het adviseren en procederen in het bestuursrecht hoef je namelijk geen advocaat te zijn: in tegenstelling tot in andere rechtsgebieden mogen juristen net als advocaten tot aan de hoogste bestuursrechter procederen.

Nee, dat zijn we niet. Wij zijn een juristenkantoor. Wel vertegenwoordigen wij naast bedrijven en particulieren ook overheidsorganisaties, van lokale overheden tot op rijksniveau. Dit doen wij vanaf ons kantoor, maar ook in de vorm van externe inhuur, waardoor je mogelijk op locatie van de opdrachtgever komt te werken. ‘Op opdracht zitten’ is een mooie kans voor iedere jurist om waardevolle kennis en nieuwe ervaringen op te doen. Uiteraard ga je alleen op opdracht als we een match zien tussen jou en de potentiële opdrachtgever en jij ook zélf die uitdaging aan wil gaan. Je zit maximaal 24 uur per week op opdracht, zodat we je niet te vaak hoeven missen op kantoor.

Wij hebben een divers cliëntenbestand. Iedereen is welkom bij ons, van particulier tot overheidsorganisatie. Ook bedrijven, zowel de kleine als de grote ondernemer, voorzien wij graag van juridisch advies.

Ja, onze cliënten en opdrachtgevers zijn zowel binnen als buiten Amsterdam gevestigd, dus een cliëntbezoek of zitting kan ook plaatsvinden buiten onze mooie hoofdstad. Geen zorgen, ons werkgebied strekt meestal niet verder dan Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

Nee, onze computers gaan niet stipt om 17:30 uur uit. Je kunt cliënten of opdrachtgevers niet voor de volle 100% bijstaan en de gevraagde kwaliteit leveren als je gefocust bent op de klok.

Maak je je zorgen over de work-life balance? Een goede work-life balance staat bij ons hoog in het vaandel,  zie de vraag hieronder.

Zeker weten. Wij vinden het belangrijk om voor iedereen een fijne werksfeer te creëren. Daar hoort een gezonde work-life balance bij. Voor ons betekent dit: vrijdagmiddagborrels, teamactiviteiten én een jaarlijks tripje naar het buitenland. Het betekent voor ons ook: genoeg vrije tijd en geen overwerk. Heb je een deadline of een spoedklus? Dan werk je misschien iets langer door. Maar in dat geval gaat ook de computer van je collega niet uit. En omdat je niet kan presteren op een lege maag, bestellen we pizza’s of sushibowls, om samen de klus te klaren.

Dat is aan jou om te bepalen, maar wij zijn ervan overtuigd van wel! Werkgeluk zit volgens ons in de vrijheid om te doen wat je leuk vindt. Vaak ben je goed in wat je leuk vindt – en vind je leuk wat je goed doet. Bij Catch Legal willen we dat stimuleren. Naast de inhoudelijke werkzaamheden mag iedereen meewerken aan projecten: Je kan aansluiten bij een project dat je interessant lijkt of start een nieuw initiatief. Voorbeelden van projecten zijn het ontwerpen van de website waar je nu naar kijkt of het opzetten van een samenwerking met een uitgeverij waar wij periodiek blogs voor schrijven. Een ander groter project dat onlangs is afgerond, bestond uit het schrijven van een jaarplan om als bedrijf maatschappelijk verantwoord(er) te ondernemen. Dit jaarplan heeft inmiddels een belangrijke plaats in onze organisatie gekregen. Kortom, stuk voor stuk initiatieven waarin onze collega’s hun werkgeluk hebben gevonden. Kom jij het zelf ervaren?

Ja, plezier maken vinden wij net zo belangrijk als hard werken. Plezier maken kan ook buiten het kantoor en zelfs buiten de Nederlandse landsgrenzen! Eenmaal per jaar gaan we daarom meestal een weekend naar het buitenland met het gehele team. Zo zijn we samen al in Berlijn, Bologna, Lissabon en Bergen (NOR) geweest. Tijdens het teamweekend combineren we inhoudelijke activiteiten met een pubquiz of andere leuke spelletjes.

Op onze website www.catchlegal.nl kun je terecht met vragen over onze juridische dienstverlening. Ook kun je natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen (020 – 30 17 180). Of kom langs bij ons op kantoor!