J.T.M. (Joris) Krouwels

Joris10

Marketing, Sales & Business Development

E-mail: jkrouwels@catchlegal.nl

Joris is sinds november 2021 de commerciële specialist van Catch Legal. Als medewerker Marketing, Sales & Business Development binnen het team bedrijfsvoering zoekt hij naar kansen in de markt en zorgt hij ervoor dat Catch Legal zichtbaar en vindbaar blijft. Daar hoort ook relatiebeheer bij. Joris is creatief, toont initiatief en steekt de handen graag uit de mouwen.

Joris heeft een achtergrond in communicatie en een goed gevoel voor marketing, dat hij heeft opgedaan in het bedrijfsleven. Hij is inmiddels al bijna tien jaar één van de campagnekrachten van de Haarlemse afdeling van D66 en sinds maart 2022 gekozen als raadslid. Daarnaast is hij ambassadeur en fondsenwerver voor de AYA Foundation, een netwerk dat zich inzet voor jongvolwassenen met kanker.

Als D66-raadslid in de Haarlemse politiek is Joris woordvoerder in de raadscommissie Ontwikkeling. Daar komt zijn affiniteit met het omgevingsrecht vandaan. Hij weet als geen ander het juridisch en politiek jargon te vertalen in duidelijke taal. Hij weet hoe de hazen lopen binnen overheden en kent de behoeften van bedrijven en particulieren.

Joris is een optimist met een voorliefde voor verandering. En dat is maar goed ook, want ook onze wereld is constant in beweging. Hij toont zich een toegankelijke teamplayer die zijn collega’s, relaties en cliënten aansteekt met zijn positieve energie.