mr. A.C. (Ton) van Vulpen

Junior Jurist

E-mail: tvanvulpen@catchlegal.nl

Wie ben je en wat doe je? 
Ik ben Ton en ben na een stage in september 2022 begonnen bij Catch als werkstudent. Sinds juni 2023 ben ik doorgegroeid naar de functie van jurist.   
 
Wat maakt jou een echte ‘Catcher’? 
Ten eerste mijn interesse in het bestuurs- en omgevingsrecht. Verder hechten wij bij Catch ook veel waarde aan loyaliteit. Dit past ook bij mij, zowel naar collega’s als naar opdrachtgevers.   
 
Wat is je favoriete plek om te ontspannen? 
Sporten helpt mij heel erg om te ontspannen. Dit kan verschillen van voetballen, fitness of gewoon iets simpels als een rondje wandelen. Verder vind ik het ook ontspannend om in een lekkere stoel een goed boek te lezen. 
 
Wat maakt jou het meest gelukkig op dit moment? 
Vrijdagavond wanneer ik weer naar huis ga vind ik altijd een bijzonder moment. Natuurlijk is het prettig dat het dan weekend is, maar vaak realiseer ik mij dan ook pas hoe snel de (werk)week weer voorbij is gevlogen. En ja, time flies when you’re having fun, toch?