N.T. (Taciane) Besselink, LLB

Taciane2

Werkstudent

E-mailtbesselink@catchlegal.nl

Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Taciane, ben 25 jaar en ik woon in Haarlem. Ik studeer in Amsterdam aan de Vrij Universiteit. In 2020 ben ik daar gestart met de Master Jurist en Overheid. Momenteel ben ik bezig met mijn scriptie en is het einde van mijn studententijd in zicht. Sinds mei ben ik met veel plezier als werkstudent begonnen bij Catch Legal.

Wat maakt jou een echte ‘Catcher’?
Voor het omgevingsrecht is te weinig aandacht. Als je er goed over nadenkt is het omgevingsrecht overal (onbewust) om ons heen in de samenleving en dus ontzettend belangrijk. Samen met het team deel ik de ambitie om het omgevingsrecht meer onder de aandacht te brengen en studenten te motiveren voor dit boeiende rechtsgebied.

Wat is je favoriete plek om te ontspannen?
Het meest ontspannen voel ik mij op vakantie. Er is niets zo fijn dan even weg te zijn van je eigen vertrouwde, maar ook hectische omgeving. Het liefst vertoef ik daarom op een van de mooie eilanden van Griekenland. Zakynthos is by far mijn favoriete plek om heerlijk te eten, naar het strand te gaan en van de omgeving te genieten.

Wat maakt jou het meest gelukkig op dit moment?
Op het moment geniet ik optimaal van het heerlijke weer. Op het strand in Bloemendaal aan zee en Zandvoort is het momenteel overdag en ’s avonds heerlijk. Het liefst ga ik daarom de hele middag op het strand relaxen en/of in de avond een rustige strandwandeling maken. Op het moment word ik ook gelukkig van een gezellige spelletjesavond, inclusief borrel, samen met mijn vriendinnen. Dat is en blijft toch een gouden combinatie.